Du har sofaen. Du har salongbordet. Teppet er på plass og veggen er pyntet med et maleri eler to. Men det virker som om noe mangler. Legg til en puff i rommet, og voila er stuen din så koselig som den kan være. De supersøte møblene er noe av det mest allsidige tilbehøret du kan ha i stuen. Trenger du plass i gangen for en dans eller et bordspill? Bare dytt puffene inntil veggen og du har all plassen du trenger. Dukket det opp flere gjester til kaffe? Puffer er komfortable og moteriktige sitteplasser. Favorittscenariet mitt er å slå meg ned på sofaen for å lese en bok på en regntung dag, med et krus varm sjokolade og føttene på en puff. Det scenariet ville blitt ødelagt om disse dyrebare puffene ikke hadde eksistert.

Puffer er uten tvil noen av de mest praktiske møblene vi har støtt på så langt. De er tilfeldigvis ekstremt allsidige og kan fungere som sitteplasser, fotskamler eller sidebord. Ottomankrakker har til og med åpninger på innsiden som kan brukes til å lagre ting som ellers ville ligget strødd i stuen.

Noe av det første du må tenke på når det gjelder å kjøpe puffer er størrelsen og formen deres. Selvsagt kan det virke unødvendig å si at puffene bør komplementere eksisterende dekor og arrangement i rommet. Men siden puffer som regel kjøpes etter nesten å ha gjort ferdig møbleringen av rommet, og siden de nesten alltid kjøpes i flertall, trenger du kanskje å være ekstra oppmerksom på å forsikre deg om at rommet ikke ser overfylt og fullt ut, selv med ekstra elementer av komfort lagt til rommet.

Det andre du må se etter er stoffet i puffen. Det store utvalget puffer som har tatt over markedet har overfylt det med knock off-materialer og syntetiske stoffer av dårlig kvalitet. Puffer med uklanderlig stil som blir i stuen i flere år trenger å lages av noe mer solid og holdbart. Stoffer av ull og silke krever mer pleie, men når de settes sammen med mer tradisjonelle design skiller puffene seg virkelig ut. Sist, og spesielt for den personen som er på jakt etter puffer – velg en som er som et speilbilde av personligheten din, enten den er funky, klassisk, futuristisk, eller bare dyster.

Puffer har vært en nyhet innen interiørdekor i det siste, en trend som virkelig har tatt av. Og nå som markedet raskt tilpasser seg dette nye møbelet og utvider katalogene med design som får det til å gå rundt for deg, kan det være litt av en oppgave å finne riktig puff for boligen din. Trendcarpet er praktisk her og gir et utvalg nøye utvalgte puffer. Den marokkanske lærpuffen er en populær vare og er tilgjengelig i en lang rekke farger og nyanser. De intrikate sømmene gir et subtilt hint av ekspertisen og håndverket som gikk med til å lage produktet. Marokkansk veving som er kjent for å finnes i tepper vises også frem i andre design av puffer. Levende farger, geometriske former og stammetrykk gir en leken men kultivert atmosfære til rommet ditt. I katalogen finner du også belevne og modernistiske puffer fra København – perfekt for en cocktailfest i dempet belysning, og fløyene er rett og slett en glede for sansene. Med denne vidunderlig kuraterte samlingen foran deg trenger du ikke å tvile når du velger noen som passer til hjemmet ditt.