Naturlige fibergulvtæpper- og tæpper har været foretrukket over syntetiske tæpper. Et af de bedste fibre er sisal. Sisaltæpper har været trendy i flere år; de er et af de mest kendte blandt de naturlige fibertæpper.

Lad os diskutere et af de mest fremtrædende facts og funktioner ved dem:

  • Sisal ekstraheres fra kaktus:

Sisal ekstraheres fra agaveplanten, som er en kaktus. Det er en af verdens førende naturlige fibre, og indtager sjette pladsen blandt fiberplanter. Fiberen ekstraheres fra bladene af agave, som er 5’ x 6.5’ lange. Disse blade slås og knuses nu for at ekstrahere vævet fra dem. Brasilien har den højeste produktion af sisal i verden. Det er kendt som en økovenlig fiber på grund af dens bionedbrydelige kvalitet. Næsten ingen pesticider eller gødning bruges i dens dyrkning.

  • Anvendelser af sisalfibre:

Der er adskillige anvendelser af sisalfibre. Den lavere kvalitets fiber bruges i papirindustrien, da den består af en høj mængde af cellulose og hemicellulose. Medium kvalitets fiberen bruges til at lave reb, sejlgarn og bindemiddelsgarn. Som vi læste, tilbyder sisaltæpper høj holdbarhed, da de er lavet af fiber af højere kvalitet. Andre produkter lavet ved brug af sisalfibre er spaprodukter, hjemmesko, lændestøttebælter og mange flere.

  • Holdbarhed:

Sisalfiber er velkendt for dens robuste og holdbare natur. De opbygger ikke statisk elektricitet; derfor er de et fremragende valg til mange områder. De bruges i produktionen af reb og sejlgarn, som er alment benyttet til marine, landbrug og generel industriel brug. Grundet deres holdbarhed er sisaltæppet det bedste valg til højtrafik områder såsom entreer og indgange. Derfor holder de i flere år og endda årtier.

  • Let Vedligeholdelse:

Sisaltæpper er meget lette at vedligeholde; du kan let tage dig af dem. Disse naturlige fibertæpper samler ikke støv, men hvis du finder noget, kan du ryste eller slå støvet ud med en ketcher. Sisaltæpper kan hurtigt støves af. Undgå at lægge dele af disse tæpper i sollys for længe. Dette kan blege området og få tæppet til at se ujævnt ud. De bør også holdes væk fra fugtige områder. I specielle tilfælde, hvis der sker et spild, skal du suge det med en ren klud.

  • Alsidige:

Sisaltæpperne tilbyder et stort udvalg af dekorationsideer. Deres alsidige natur gør dem egnede til ethvert rum fra spisestuen til dit soveværelse. De komplimenterer og forbedrer altid ethvert rum og indretning. De kan let bruges under bordet eller enhver vase. Disse tæpper glider ikke, og giver også et fremragende greb til møblerne. Sisaltæpper tilbyder et breds udvalg af farver som tan, beige, off white og creme, som kommer naturligt fra fiberen, og giver et jordnært look.

  • Styrke:

Den mest tydelige funktion ved sisalfibre er, at de besidder fremragende styrke. Dette kan bevises, da de bruges til at lave reb og sejlgarn, tråde skal produceres, så de kan have stor styrke. Disse reb og tråde bruges til at holde ankre for marineskibe, hvilket definerer sisals uhyre styrke. Den høje kvalitet og holdbarhed er, hvad sisal er mest kendt for.

Nu da du er klar over de mest essentielle og dynamiske funktioner ved sisaltæpper, kan du købe fra det bedste udvalg af sisaltæpper til dit hjem fra Trendcarpet. Disse smukke stykker af tæpper er også tilgængelige online på adskillige hjemmesider på tværs af internettet. Vær sikker på at du tjekker autenciteten af tæpperne, før du køber et.